Αντηλιακές μεμβράνες Global window Films – Πως παράγονται

Το Video εξηγεί τι κάνει η Global window films κατά την διαδικασία παραγωγής των αντηλιακών μεμβρανών, διαδικασία που οι άλλες εταιρίες αδυνατούν να κάνουν. Η Global είναι ο μόνος προμηθευτής στον κόσμο που έχει τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής του προιόντος απο την αρχή της παραγωγικής διαδικασίας  εως το τελικό προιόν τις αντηλιακές μεμβράνες τζαμιών Global Window Films.

Τι είναι οι  μεμβράνες τζαμιών, φιμέ τζάμια?

Οι μεμβράνες τζαμιών είναι ουσιαστικά ένα αυτοκόλλητο φίλμ σε διάφορες  διαβαθμίσεις σκουρότητας, εξού και η ονομασίες φιμέ μεμβράνες, φιμέ τζάμια. Είναι ουσιαστικά πολλές στρώσεις πολυεστέρα, είναι δηλαδή πολυστρωματικός πολυεστέρας με την κάθε στρώση να έχει συγκεκριμένες ιδιότητες και να κάνει συγκεκριμένη δουλειά. Οι  δείκτες απόδοσης των  μεμβρανών είναι : Συνολική μείωση ηλιακής ενέργειας, Μείωση υπεριώδους ακτινοβολίας (UV),  Μείωση υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR),  Διαπερατότητα ορατού φωτός,  Αντανάκλαση ορατού φωτός.

Η Global Window Films Hellas στα πρότυπα της Global Window Films USA,  με την μακροχρόνια  εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτει στο χώρο, διαθέτει μεγάλη ποκιλία και αποχρώσεις αντηλιακών μεμβρανών και είναι πάντα  στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ενημέρωση σας και δειγματισμό.