Οι αντηλιακες μεμβρανες τζαμιων Global Window Films διατιθενται σε μια πλουσια γκαμα μεμβρανων υψηλων προδιαγραφων

Με τη χρήση του κατάλληλου τύπου μεμβράνης και ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, μπορούμε να περιορίσουμε στο βαθμό που επιθυμούμε, την έντονη ηλιοφάνεια, την αντηλιά, την ζέστη και το πόσο ορατοί θέλουμε να είμαστε από έξω.

Οι μεμβράνες Global χωρίζονται σε 5 βασικές κατηγορίες.

Αντηλιακές Μεμβράνες Κτιρίων : Είτε είναι απορροφητικές – φιμέ είτε ανακλαστικές – καθρεπτίζουσες έχουν ένα βασικό σκοπό: Να μετατρέψουν το εκτεθειμένο στον ήλιο, ενεργοβόρο τζάμι του κτιρίου, σε ισχυρό παράγοντα ηλιοπροστασίας και οικονομίας.

Αντιυπεριώδεις Μεμβράνες Κτιρίων : Είναι η κατηγορία μεμβρανών που είναι σχεδόν απόλυτα διάφανες, προορίζονται για βιτρίνες καταστημάτων ή προθήκες εκθέσεων, ώστε να είναι πλήρως ορατές, ενώ παράλληλα να προστατεύουν εκθέματα, επισκέπτες και εργαζόμενους, από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία και τη ζέστη.

Αντηλιακές Μεμβράνες Ασφαλείας Κτιρίων : Η συγκεκριμένη κατηγορία μεμβρανών διαθέτει ισχυρή αντιχαρακτική επίστρωση, προστατεύει από κινδύνους τραυματισμών διότι συγκρατεί τα θραύσματα, απορρίπτει ολοκληρωτικά την υπεριώδη (UV) ακτινοβολία και προσφέρει με την χρήση της, άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Διακοσμητικές μεμβράνες Κτιρίων : Οι διακοσμητικές μεμβράνες  της global σας δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσετε το χώρο σας.Πολύχρωμες μεμβράνες αμμοβολής σε πολλές αποχρώσεις και σχέδια  προσφέρουν προστασία απο τα αδιάκριτα βλέμματα και τον τρόπο για αλλάξετε στυλ και ύφος στον χώρο σας.

Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων : Οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων GLOBAL σας προστατεύουν από την ζέστη & την αντηλιά, ελαχιστοποιούν την εισερχόμενη υπεριώδη ακτινοβολία με αποτέλεσμα την προστασία της υγείας, συγκρατούν τα τζάμια σε περίπτωση θραύσης προστατεύοντας από τυχόν τραυματισμούς, δυσχεραίνουν τους κλέφτες, προστατεύουν από εκρήξεις και από φυσικές καταστροφές.

Η ουδετερότητα των χρωματικών επιλογών που μας προσφέρει η σειρά μεμβρανών Global Window Films, μας δίνει πάντα χωρίς κανέναν περιορισμό την δυνατότητα να προσαρμόσουμε και αισθητικά την απόχρωση που θα θέλαμε να έχουν τα τζάμια, με όλη την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου μας καθώς επίσης και  με την εξωτερική  όψη του κτιρίου.Επιπλέον η παραπάνω διαβάθμιση των αποχρώσεων  διατηρεί πάντα το πλεονέκτημα, εμείς να βλέπουμε ανεμπόδιστα προς τα έξω.