Αντηλιακες Μεμβρανες Global | Συνηθεις ερωτησεις και απαντησεις.

Οι αντηλιακές μεμβράνες τζαμιών είναι ένα αυτοκόλλητο φίλμ σε διάφορες αποχρώσεις – διαβαθμίσεις σκουρότητας, εξού και η ονομασίες φιμέ μεμβράνες, φιμέ τζάμια.  Αποτελούνται από πολλές στρώσεις πολυεστέρα, είναι δηλαδή πολυστρωματικός πολυεστέρας με την κάθε στρώση να έχει συγκεκριμένες ιδιότητες και να κάνει συγκεκριμένη δουλειά. Οι βασικοί δείκτες απόδοσης των αντηλιακών μεμβρανών είναι : Συνολική μείωση ηλιακής ενέργειας, Μείωση υπεριώδους ακτινοβολίας (UV),  Μείωση υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR),  Διαπερατότητα ορατού φωτός,  Αντανάκλαση ορατού φωτός.

Εξουδετερώνουν τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία(UV) του ηλίου κατά 99%
Αποτρέπουν το ξεθώριασμα. Βοηθούν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας αποβάλλοντας έως και 80%την ηλιακή ενέργεια (IR θερμότητα)
Προστατεύουν από τυχόν τραυματισμό συγκρατώντας τα θραύσματα του υαλοπίνακα.

erotiseis-anthliakes-membranes

Οι αντηλιακές μεμβράνες τζαμιών  global κρατάνε σταθερή την θερμοκρασία στους εσωτερικούς χώρους όλες τις εποχές. (εξοικονόμηση ενέργειας απο όλους τους τρόπους ψύξης-θέρμανσης).

Η κάθετη παραγωγή του εργοστασίου global window films με την πολλαπλών στρώσεων τεχνολογία σε όλες τις μεμβράνες εγγυάται την ενεργειακή αναβάθμιση των τζαμιών με πολύ μικρότερο κόστος.

Βεβαίως οι μεμβράνες global :  ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΝΑ 7050   και ΚΤΙΡΙΩΝ 50

Τι ισχύει με την νομοθεσία για τις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων.

Ποιες αντηλιακές μεμβράνες είναι νόμιμες και ποιες όχι. Πολλοί ισχυρίζονται ότι οι πολύ σκούρες μεμβράνες είναι παράνομες και αν κάποιος τις τοποθετήσει, κινδυνεύει με επιβολή προστίμου σε πιθανό έλεγχο. Όμως, η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή. Παρά τις φήμες, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πόσο σκούρες θα είναι οι μεμβράνες στα πίσω παράθυρα και το πίσω τζάμι, αρκεί αυτές να μην καλύπτουν το τρίτο φως φρένων εάν είναι τοποθετημένο πίσω από το τζάμι.

Για όλα τα αυτοκίνητα απαγορεύονται οι μεμβράνες που έχουν διαπερατότητα φωτός μικρότερη του 70% στα εμπρός πλευρικά τζάμια ενώ είναι 75% για το παρμπρίζ. Στο τελευταίο επιτρέπεται η τοποθέτηση σκούρας λωρίδας στο άνω μέρος αυτού, ενώ καλό είναι να γνωρίζουμε ότι τα νούμερα αναφέρονται στη συνολική διαπερατότητα του φωτός μετά την τοποθέτηση των μεμβρανών και όχι αποκλειστικά σε αυτές.

Έτσι, ένα αυτοκίνητο που διαθέτει από τον κατασκευαστή του ελαφρά φιμέ τζάμια θα είναι νόμιμο μόνο με τις πιο ανοιχτόχρωμες αντηλιακές μεβράνες.

Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται αντηλιακές μεμβράνες καθρέπτες, αυτές δηλαδή που αντανακλούν πάνω από 25% του φωτός καθώς αυτές μπορεί να τυφλώσουν τους οδηγούς των άλλων οχημάτων.Απαλλάσσονται οι οδηγοί οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας τα οποία επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία (μάτια, δέρμα, κ.λ.π.) εάν διαθέτουν σχετική βεβαίωση εξέτασης.

Όλες οι αντηλιακές μεμβράνες της Global windows films καλύπτονται από  εργοστασιακή μακροχρόνια εγγύηση ανάλογα με τον τύπο του υλικού και την τοποθέτηση (εσωτερική/εξωτερική).Οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου καλύπτονται απο εγγύηση εφ’όρου ζωής.

Ολες οι μεμβράνες global  Safe 4 mil ,  8 mil,  και 12 mil.

Ναί.Ολοι οι τύποι μεμβρανών global αυξάνουν την μηχανική αντοχή των τζαμιών.

Η ανάγκη του κάθε χώρου απαιτεί διαφορετική λύση προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γι αυτό το λόγο υπεύθυνος τεχνικός συνεργάτης μας έρχεται στο χώρο σας με σκοπό:

* Να σας δειγματίσει
* Να σας προτείνει την κατάλληλη μεμβράνη  τζαμιών με βάση την ανάγκη σας
* Να σας δώσει την οικονομική προσφορά χωρίς καμία επιβάρυνση

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι αντηλιακές μεμβράνες Global windows films έχουν κατασκευαστεί με βάση το πιστοποιητικό
ISO 9001:2000 για να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

iso-global-window-fils-hellas

Σε κτίρια, καταστήματα, οικίες, σκάφη κλπ μόνο υπό ορισμένες προυποθέσεις θα μπορούσε κάποιος να τοποθετήσει μόνος του αντηλιακές μεμβράνες.

H τοποθέτηση  αντηλιακών μεμβρανών στα αυτοκίνητα πρέπει να γίνεται από ειδικό τεχνίτη γιατί είναι δύσκολη η εφαρμογή τους.